Collectie

Collectie – Dutch Design Keukens

Collectie Dutch Design keukens

Van design tot robuuste keukens, Dutch Design keukens sluit aan op alle wensen en produceert elke keuken op maat. Binnen onze collectie kunt u kiezen voor verschillende stijlen.

Landelijke keukens

Onze landelijke keukens hebben warme kleuren en eerlijke materialen. Onze landelijke keukens kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke robuuste materialen zoals hout, beton en hard steen. Een warme en geborgen sfeer gecombineerd met modern gebruiksgemak.

Moderne keukens

Onze moderne keukens kenmerken zicht door strakke lijnen, brede laden, een greeploze uitvoering of een uitvoering met strakke grepen. Moderne apparatuur welke strak zijn vormgegeven en alles in detail uitgewerkt. Talrijke materiaal en kleuren zijn mogelijk.

Klassieke Keukens

De klassieke keuken zijn een combinatie van nostalgie en luxe. Natuurlijke hout gecombineerd met hout gespoten in warme kleuren en natuursteen geven een klassieke sfeer. Een afwerking met klassieke grepen geven een tijdloze charme aan klassieke keukens.

 

Onder ons Label Dutch Design Keukens produceren wij exclusieve maatwerk keukens voor onze dealers. Zo kunt u klanten de mogelijkheid bieden voor een keuken op maat. Door onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij exclusieve maatwerk keukens leveren tegen de prijs van een standaard kwaliteitskeuken. Van modern tot klassiek! In diverse kleuren, materialen en afmetingen: alles is mogelijk. De wens van de klant staat daarbij centraal, waarbij alles draait om een hoog afwerkingsniveau, klasse en duurzaamheid. Zo kunt u klanten een unieke service bieden.
U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in onze fabriek! Wilt u meer weten over een dealerschap en de mogelijkheden van Dutch Design keukens? Neem gerust contact op voor een afspraak, wij komen graag bij u langs!

http://www.kleindesign.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren