Exclusieve Keukens

Dutch Design Exclusieve Keukens

Dutch Design Keukens, exclusieve keukens geheel op maat voor u gemaakt

Onder ons Label Dutch Design Keukens produceren wij exclusieve maatwerk keukens voor onze dealers. Zo kunt u klanten de mogelijkheid bieden voor een keuken op maat.

Door onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij exclusieve maatwerk keukens leveren tegen de prijs van een standaard kwaliteitskeuken.
Van modern tot klassiek! In diverse kleuren, materialen en afmetingen: alles is mogelijk. De wens van de klant staat daarbij centraal, waarbij alles draait om een hoog afwerkingsniveau, klasse en duurzaamheid. Zo kunt u klanten een unieke service bieden.

U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in onze fabriek! Als u meer wilt weten over een dealerschap en de mogelijkheden van Dutch Design keukens? Neem gerust contact op voor een afspraak, wij komen graag bij u langs!

BEKIJK ONZE FOLDER:


http://www.kleindesign.nl

Onder ons Label Dutch Design Keukens produceren wij exclusieve maatwerk keukens voor onze dealers. Zo kunt u klanten de mogelijkheid bieden voor een keuken op maat. Door onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij exclusieve maatwerk keukens leveren tegen de prijs van een standaard kwaliteitskeuken. Van modern tot klassiek! In diverse kleuren, materialen en afmetingen: alles is mogelijk. De wens van de klant staat daarbij centraal, waarbij alles draait om een hoog afwerkingsniveau, klasse en duurzaamheid. Zo kunt u klanten een unieke service bieden.
U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in onze fabriek! Wilt u meer weten over een dealerschap en de mogelijkheden van Dutch Design keukens? Neem gerust contact op voor een afspraak, wij komen graag bij u langs!

BewarenBewaren